05334746757 baceviletisim@gmail.com
blog image

BAÇEV’DEN BİSİKLET ÖDÜLÜ

Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı, Balıkesir Bisikletliler Derneği’nin katkısıyla başarılı iki öğrenciye bisiklet hediye etti.

Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı (BAÇEV) yaz tatili öncesi en başarılı bir kız bir erkek öğrenciyi ödüllendirmek için bisiklet kampanyası düzenledi. Kampanyanın sonucunda Balıkesir Bisikletliler Derneği (BABİSD)  ve BAÇEV üyelerinin katkıları ile iki bisiklet alındı.Bisiklet ödülünün vakıftan ücretsiz ders alan ve başarılarıyla dikkat çeken Kaan Yıldız ve Gül Yıldız’a verilmesi kararlaştırıldı.

BAÇEV Başkanı Berrin Gençoğlu ve yönetim kurulu üyesi Memet Koşar ile Balıkesir Bisikletliler Derneği üyeleri bisikletleri, iki kardeşe teslim etti. Balıkesir’de bisiklet kullanımını arttırmayı ve eğitim çalışmalarına destek vermeyi amaçlayan BABİSD üyeleri bisikletin yanında iki kardeşe su matarası ve kilit de hediye etti.

BAÇEV Başkanı Berrin Gençoğlu, “Gül’ün bisikletini biz, Kaan’ın bisikletini ise BABİSD aldı. Derslerdeki başarılarıyla bu hediyeyi hak ettiler. İkisine de iyi tatiller diliyorum” dedi. (balikesir24saat)

Blog

Sosyal Medya: